Jannicke Langøy

Født 15. september 1975, Bergen
Død 5. juli 2017, Skedsmo

Om Jannicke

Kjære Jannicke, min elskede søster.

Å stå her i dag, ved din båre, er for meg helt uvirkelig. Du hadde endelig, på lenge begynt å se litt framover. Etter mange års lidelser, hadde du tro på deg selv igjen.

Og her står jeg, uten deg ,min lillesøster.

Får jeg noengang svar på hvorfor du ville forlate meg?

Jeg husker ikke så mye fra du var spebarn. Selv om jeg var 3 år og 2 mnd, husker jeg en ting: Du hadde masse svart hår, som sto rett opp.

Vi har begge vært velsignet med en fantastisk mamma, som har gjort alt hun kan for oss og mere til.

Vi bodde i en periode i Bergen (Fosswinkelgt.) Onkel Kjell, tante Lise og fetteren vår, Stian, bodde i etasjen under oss. Du var 3 år, Stian 5 år og jeg var 6 år.

Stian var din store helt. Du parkerte trehjulsykkelen din på skrå, slik han gjorde med tohjulingen sin. Stian sparte på matcboxbiler og de pleide han å parkere på rekke. Noen ganger fikk du leke med dem, men hvis du ikke fikk lov, så flyttet du om på alt. Stian så det med en gang. Men, jeg kan ikke huske om du noen gang innrømmet at det var du som hadde gjort det.

I gata vår lå et eldrehjem (Frøkenstiftelsen). Du spurte ofte de eldre damen om å få en krone «kan jeg få en peng?». Ofte fikk du, hvis ikke, så var standarduttrykket «pissing, sjiting» og så sparket du i asfalten.

I 1982 flyttet vi inn i nytt hus på Abbedissen. Da var du 7 år. I stedenfor å leke med Barbidukker ( som du klipte håret av, inkl. min) elsket du Lego og hadde massevis. Du likte deg ikke på skolen, kom ofte for sent, samlet hvite steiner som du kallte sølvsteiner. Du elsket dyr og vi hadde både hund, katter, undulater, rotter, hamstere, kanin og i en periode, to grisunger. Kjøttleif og Klodrik var deres navn og du gikk på tur med dem hver dag da de var små.

Vi flyttet til Lillestrøm i 87. Du ble mobbet på skolen og mamma ville ha deg vekk fra det. Litt bedre ble det nok, men mobbingen tok aldri helt slutt før du var ferdig med grunnskolen. Jeg prøvde å passe på deg. Jeg var høygravid og løp etter en av de jævlene som plagde deg. Men, det positive var at du hadde fått deg en bestevenninne, Elisabeth. Der møtte du Håkon, som du senere fikk sønnen Martin med.

Du ble tante da du var 15 år til min sønn, Ole. Du var så stolt og glad i han var du til din siste dag.

Du var 18 år da Martin kom til verden i 94. Jeg var med, Fødslen gikk fort, ca 3 timer. Håkon var med og det var to stolte foreldre, med en kjemperørt tante som grår i glede, tilstede.

Jeg er stolt av alle barna dine. Du har vært en god og stabil mamma. At BV for 4 år siden hentet niesene min, døtrene dine, er også like uforståelig som at jeg er her i dag. Du har vært så fortvilet, at du ikke har visst din arme råd! Du elsket barna dine over alt på jord. Å bli fratatt retten til å være mamma 100%, knakk deg og psyken din fullstendig. Du trodde på alle løgnene til BV og ble dolket i ryggen så jævlig av de folkene, at jeg ikke finner ord for det. Du som er den du er: Omsorgsfull og snill, tålte ikke urett. Selv om ikke alt du gjorde i sinne var rett, så elsket du oss alle. Hun elsket alle barna sine og det var det siste hun sa.

Vi sees igjen lillesøster.

Minneord

Eg ser at du e trøtt,
men eg kan ikkje gå alle skrittå for deg...Vis mer
Bjørn Fauskanger  27-07-2017


Dette var trist Jannicke og høre🌷Ikke lenge siden jeg traff deg igjen etter mange år...Vis mer
Laila helmersen  22-07-2017


Husker første gangen jeg møtte deg på campingen vi fant tonen og siden har vært venner og vi har mange gode minner sammen det er ufattelig at du er borte...Vis mer
Turid viken og hans egil Kristiansen   21-07-2017


Du blir savnet
Nils Birger   20-07-2017


Minneord
Klikk for å se forhåndsvisning
Jeg savner deg så min kjære datter. Impulsiv er du alltid, litt for mye noen ganger...Vis mer
Anne-Kristin Banken  15-07-2017Se alle hilsener Skriv et minneord

Informasjon om seremonien

Begraves fra Skedsmo kirke tirsdag 18. juli kl. 10...Se mer

Bestill blomster

Bestill blomster til seremonien eller til familien til minne om Jannicke

Bestill blomster

Tenn et lys

Rannveig Signora Skålvik
26-07-2017 

Merete Bjørge
25-07-2017 

Kjetil Thue
24-07-2017 

Stian
24-07-2017 

Anne
23-07-2017 

Magnhild Målfrid Fauskanger
22-07-2017 

Monica og Arnt-Egon Skråmestø
21-07-2017 

Torbjørn Mangen Tjelte
21-07-2017 

Tonje
20-07-2017 

Annelie Heggen
20-07-2017 

Skriv inn teksten du ser i bildet under skjemaet.
Tekst i bildet
OppdaterNy kode
   Hør koden

Vis alle tente lys

Følg Jannickes minneside