Kjære Jan Egil❤
Takk for gode stunder og alle minner, jeg vil minnes ditt gode sinn og strålende vesen!
De siste to år følte jeg at vi hadde en liten bit av Frank Robert her, nå er den også borte! Så ufattelig
Hvil i fred ❤
Kjære Jan Egil
Dagen du og Frank Robert fant hverandre fikk jeg en ny venn for livet. Samtidig ble trekløveret Frank Robert, Håkon og meg utvidet med deg til et firkløver. Vi fylte hverandre ut med likheter og ulikheter, og vi hadde flere like valg om livssyn og livet, som at forlot statskirken til fordel for Human-Etisk forbund.
Det jeg husker og tar med meg videre er alle minnene vi skapte sammen. Og jeg finner trøst i at du nå er gjenforent med Frank Robert.
Savner dere begge to.
Hvil i fred
Kjærlig hilsen Petter Høistad
Takk for at jeg fikk bli kjent med deg Jan Egil ! Takk for gode minner på Ansnes Brygger ! Du var en god mann, som ville det beste for alle rundt deg. Du er savnet !
Hvil i fred Jan Egil
Kjære Jan Egil.
Jeg vil si takk for alle gode klemmer, trøstende ord, elleville historier, tidlige morgener og sene nattestimer.
Du var en fantastisk mann, ett herlig medmenneske, og en enestående kollega!
Det er fortsatt uvirkelig at du er borte..
Jeg håper for alt i verden at du har det godt der du er nå, og at du har Frank Robert ved din side igjen.
Du vil bli dypt savnet.
Hvil i fred ❤️
Kjæreste vennen min
Så var dagen kommet, hvor du forlot oss å etterlot deg ett stort hull i hjerte mitt. Tusen takk for alle gode stunder, samtaler, latter og tårer. Hopsjøbrygga vil ALDRI glemme deg. Jeg lukker deg inn i hjerte
Takk for alle gode minner, for alle fine stunder vi hadde sammen, for all god snekkerhjelp og alle gode klemmer. Hvil i fred
Søndag ettermiddag 7. januar fikk vi den triste, onde og ennå uvirkelige beskjeden om at det var Jan Egil som omkom i en ulmebrann i sin egen heim på Melandsjø.
Vi er mange i øyregionen som både kjente deg og var glade i deg Jan Egil. I de siste årene var du kjøkkensjef på flere spisesteder på Hitra. Du jobbet både på Knarren, Hopsjøbrygga og nå sist hos Ansnes Brygger, og det er mange tusen som i de her åran kom for å oppleve dine velsmakende retter. Vi er svært mange som nå sørger over din tragiske bortgang bare 39 år gammel.
Da du, Jan Egil, kom til Hitra sammen med Frank Robert ble dere begge lagt merke til som engasjerte personer som det var lett å bli glad i. Etter at du og Frank Robert flyttet til Melandsjø og startet restaureringa av et eldre hus som raskt fikk navnet «Lille Skaugum», etablerte dere felles hjem der. Hopsjøbrygga trengte ny kokk da de skulle fornye restauranten. Da Tom Skare spurte om du og Roy Angelvik kunne skape nytt liv på brygga å få på plass et godt kjøkken med fokus på kortreist mat begynte du der i 2013. Og jammen fikk dere det til. Det begynte fort å gå gjetord om den nye kjøkkensjefens kortreiste meny og folk strømmet til i hopetall for å smake seg gjennom stadig nye matopplevelser du leverte.
Du var en mester på kjøkkenet og satte din ære i at all mat skulle være både velsmakende og delikat. På Hopsjøbrygga fikk du boltre deg i kortreiste råvarer av beste sort og utvikle restauranten og brygga til å bli en smaksopplevelse det ble snakket om. Det var mang en gjest som stakk hodet innom kjøkkendøra for å takke deg i de fire årene du var kjøkkensjef der. Maten var alltid like velsmakende, enten det var fiskesuppe med de beste råvarer fra øyregionen, din skarpe bacalao som fikk svetteperlene til å komme i panna på gjestene, eller din berømte sjokoladefondant som den perfekte avslutning på ethvert måltid.
Jan Egil, du var raus og omsorgsfull, overfor arbeidskolleger og venner, og venner ble det mange av gjennom årene på Hitra. Du ble satt pris på av alle og den åpenheten både du og Frank Robert kom med da dere flyttet utover ble satt pris på av både ung og gammel. Sammen fjernet dere mange fordommer og barrierer mot de som har en annen legning. Det vanka mang en vennlig klem på din vei Jan Egil.
I jobbsammenheng var du kjent for å være meget nøye og et arbeidsjern. Planlegging og forberedelser var en like viktig del for at alt skulle være perfekt når gjestene dine kom med sine ønsker. Dette enten det var stappfull brygge eller mer rolige dager. Du satte din ære i å lage alle retter fra bunnen av og all mat skulle smake like godt enten det var Dronningen som kom på uventet besøk sammen med sine venner, statsråder og bryllupsgjester som var ventet, eller en sulten øyværing som stakk innom. For deg var alle gjester like viktig.
For knappe to år siden ble livet bokstavelig talt snudd opp ned da din følgesvenn gjennom mange år, Frank Robert omkom i en møteulykke ved Våvatnet. Du satt på bilen, og kom mirakuløst fra det med bare småskader. Men, dette skulle prege deg helt fram til det siste. Etter fire år på Hopsjøbrygga med hovedansvaret for kjøkkenet kom du til Ansnes Brygger og klar for nye utfordringer under Ola’s ledelse. Her ble dere flere på kjøkkenet og du fikk nye arbeidskolleger, og spennende utfordringer. Dette satte du veldig stor pris på. Du trivdes og blomstret når du fikk prøve deg på krevende oppgaver Jan Egil.
Likevel skulle disse to siste årene også gi deg mange utfordringer i livets hverdager. Da var det godt å kunne ha arbeidskolleger og flere venner som du kunne støtte deg på. Jan Egil, vi vet du satte pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene du fikk i hverdagen.
For alle oss som har møtt deg på vår vei og fikk gleden av å bli kjent med deg, er det viktig å huske og ta vare på alle de de gode minnene, de mange matopplevelsene og samtalene vi har hatt gjennom disse åra. Dette legger vi i den store minneboken om deg Jan Egil og vil minnes deg med den ærbødighet og takknemlighet du fortjener.
Hvil i fred Jan Egil – og takk for alle gode minner.
Søndag ettermiddag 7. januar fikk vi den triste, onde og ennå uvirkelige beskjeden om at det var Jan Egil som omkom i en ulmebrann i sin egen heim på Melandsjø.
Vi er mange i øyregionen som både kjente deg og var glade i deg Jan Egil. I de siste årene var du kjøkkensjef på flere spisesteder på Hitra. Du jobbet både på Knarren, Hopsjøbrygga og nå sist hos Ansnes Brygger, og det er mange tusen som i de her åran kom for å oppleve dine velsmakende retter. Vi er svært mange som nå sørger over din tragiske bortgang bare 39 år gammel.
Da du, Jan Egil, kom til Hitra sammen med Frank Robert ble dere begge lagt merke til som engasjerte personer som det var lett å bli glad i. Etter at du og Frank Robert flyttet til Melandsjø og startet restaureringa av et eldre hus som raskt fikk navnet «Lille Skaugum», etablerte dere felles hjem der. Hopsjøbrygga trengte ny kokk da de skulle fornye restauranten. Da Tom Skare spurte om du og Roy Angelvik kunne skape nytt liv på brygga å få på plass et godt kjøkken med fokus på kortreist mat begynte du der i 2013. Og jammen fikk dere det til. Det begynte fort å gå gjetord om den nye kjøkkensjefens kortreiste meny og folk strømmet til i hopetall for å smake seg gjennom stadig nye matopplevelser du leverte.
Du var en mester på kjøkkenet og satte din ære i at all mat skulle være både velsmakende og delikat. På Hopsjøbrygga fikk du boltre deg i kortreiste råvarer av beste sort og utvikle restauranten og brygga til å bli en smaksopplevelse det ble snakket om. Det var mang en gjest som stakk hodet innom kjøkkendøra for å takke deg i de fire årene du var kjøkkensjef der. Maten var alltid like velsmakende, enten det var fiskesuppe med de beste råvarer fra øyregionen, din skarpe bacalao som fikk svetteperlene til å komme i panna på gjestene, eller din berømte sjokoladefondant som den perfekte avslutning på ethvert måltid.
Jan Egil, du var raus og omsorgsfull, overfor arbeidskolleger og venner, og venner ble det mange av gjennom årene på Hitra. Du ble satt pris på av alle og den åpenheten både du og Frank Robert kom med da dere flyttet utover ble satt pris på av både ung og gammel. Sammen fjernet dere mange fordommer og barrierer mot de som har en annen legning. Det vanka mang en vennlig klem på din vei Jan Egil.
I jobbsammenheng var du kjent for å være meget nøye og et arbeidsjern. Planlegging og forberedelser var en like viktig del for at alt skulle være perfekt når gjestene dine kom med sine ønsker. Dette enten det var stappfull brygge eller mer rolige dager. Du satte din ære i å lage alle retter fra bunnen av og all mat skulle smake like godt enten det var Dronningen som kom på uventet besøk sammen med sine venner, statsråder og bryllupsgjester som var ventet, eller en sulten øyværing som stakk innom. For deg var alle gjester like viktig.
For knappe to år siden ble livet bokstavelig talt snudd opp ned da din følgesvenn gjennom mange år, Frank Robert omkom i en møteulykke ved Våvatnet. Du satt på bilen, og kom mirakuløst fra det med bare småskader. Men, dette skulle prege deg helt fram til det siste. Etter fire år på Hopsjøbrygga med hovedansvaret for kjøkkenet kom du til Ansnes Brygger og klar for nye utfordringer under Ola’s ledelse. Her ble dere flere på kjøkkenet og du fikk nye arbeidskolleger, og spennende utfordringer. Dette satte du veldig stor pris på. Du trivdes og blomstret når du fikk prøve deg på krevende oppgaver Jan Egil.
Likevel skulle disse to siste årene også gi deg mange utfordringer i livets hverdager. Da var det godt å kunne ha arbeidskolleger og flere venner som du kunne støtte deg på. Jan Egil, vi vet du satte pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene du fikk i hverdagen.
For alle oss som har møtt deg på vår vei og fikk gleden av å bli kjent med deg, er det viktig å huske og ta vare på alle de de gode minnene, de mange matopplevelsene og samtalene vi har hatt gjennom disse åra. Dette legger vi i den store minneboken om deg Jan Egil og vil minnes deg med den ærbødighet og takknemlighet du fortjener.
Hvil i fred Jan Egil – og takk for alle gode minner.