Thor Sætre

Født 25. mars 1941, Lillehammer
Død 4. november 2018, Bærum

Meny for minnesiden

Minneord til Thor

Sivilingeniør Thor Sætre var født på Kvam i Gudbrandsdalen, 25. mars, i 1941. Faren Sverre Sætre drev klebersteinsmølla på Kvam og mor Olga Sætre var hjemmeværende. Thor hadde en trygg og god oppvekst på Kvam, sammen med sine to brødre Jens Arne (f.38) og Knut (f.42) I oppveksten drev Thor både med skihopp og fotball, og han var interessert i biler.

Etter skolegang på Kvam og Vinstra gikk ferden til Trondheim og maskinlinja ved NTH, hvor han tok sin utdannelse. Dette ble et godt utdannings- og yrkesvalg for Thor.

I Trondheim traff han Målfrid Melheim (f.44), de giftet seg på Kvam i 1966, og flyttet etter hvert til Bærum. Først til Eiksmarka, så til Gravfeltet, på Jar, i 1972. Der fikk de gode naboer og venner og trivdes godt. Sammen fikk de to barn Inger og Stig, og 5 barnebarn; Nina, Sara, Jonas, Elias og Kaisa. Inger er gift med Einar Rønningen og de bor på Skogn, i Trøndelag. Stig er gift med Kristin Sætre, og de bor på Høvik.

Thor var glad i å trene og holde seg i form. Han var medlem i Fossum IL. I Oldermannsligaen i Fossum fikk han fine opplevelser og gode treningskamerater. Gjennom hele livet har Thor vært glad i å gå på ski.

Thor har jobbet med VVS i hele sitt aktive yrkesliv. Blant annet jobbet han mange år i Alfsen og Gunderson AS og i Techno Consult/Norconsult. Disse arbeidsplassene har betydd mye for Thor, både sosialt, faglig og utviklingsmessig. Han var en dyktig og respektert fagperson.

Familie, gode venner og kollegaer har betydd mye for Thor. Han har hygget seg i sosiale sammenkomster og med fine turer, i inn og utland. Aller best likte han seg ved hytta på Furusjøen, Hytta med fin utsikt mot Rondane ble for alltid hans ferieparadis. Her har han i alle år hygget seg med familien og nære og gode venner. Heldigvis fikk han en fin tur dit, sammen med Målfrid, helgen før han ble syk.

Thor har alltid vært positiv og optimistisk til tross for helseutfordringer i noen år. For en en måned siden ble han alvorlig syk, og denne gang måtte han gi tapt for sykdommen. Han sovnet stille inn på Hospits Stabekk, den 4. november.

Takk for alt du har vært for oss, kjære Thor og kjære pappa!

Du har gitt oss mange gode minner som vi for alltid vil ta vare på, og vi synes vi har mistet deg, så alt alt for tidlig.

Varme klemmer fra Målfrid, Inger og Stig m familier

Minneord

MinneordTakk for alle gode minner Thor og godt naboskap i Fagertunveien.
Magne Hval og Gerd Elvira Hval m/fam  06-11-2018



Se alle hilsener Skriv et minneord

Bestill blomster

Bestill blomster til seremonien eller til familien til minne om Thor

Bestill blomster

Gi en minnegave

til Kreftforeningen til minne om Thor  Sætre

Gi en minnegave

Tenn et lys

Laila Grimsbo
11-11-2018 

Pål, Line , Nora, Celina og Jacob
08-11-2018 

Mette Tron
08-11-2018 

Elisabeth og Jon Kaasa
07-11-2018 

Mona Cecilie Skogøy Hval
07-11-2018 

Magne og Gerd Elvira Hval
06-11-2018 

Gro Stangeland
06-11-2018 

Skriv inn teksten du ser i bildet under skjemaet.
Tekst i bildet
OppdaterNy kode
   Hør koden

Vis alle tente lys

Følg Thors minneside